Ciorba de fasole cu naut si tarhon

de nadina73 in Mancaruri de post, 7 Aug 2010 | 9561 vizualizari

 

este o ciorba de post foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fasole colorata(tarcata cum se mai zice in ardeal)
  • 1 cana de naut
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1-2 ardei rosu
  • 1 bucata telina
  • tarhon in otet
  •  3 rosii
  • sare
  • 3-4 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu naut si tarhon:

Se pune fasolea si nautul de seara la inmuiat in apa pana dimineata.

Se toaca morcovi,telina,ardeiul  si se calesc in ulei 2-3 minute apoi se pun 4 litri de apa,sare,ceapa curatata  ,fasolea si nautul inmuiate,

se lasa sa fiarba bine ,

cand fasolea e fiarta se pune tarhonul si otet de la tarhon(eu am in borcan frunze de tarhon cu otet)si rosiile triturate bine sau taiata cubulete mici

Se mai dau 2-3 clocote iar apoi se stinge focul.

O ciorbica de post foarte buna si merge grozav cu ceapa verde sau ardei piscos si cu o mamaliguta...................

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu naut si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

09.08.2010, 01:01

manca incet si mesteca bine mancarea de 33 de ori in gura fiecare bucatura ,cica asa e sanatos nu ca hapleaeu am incercat da nu tine fugura

ela 1

09.08.2010, 01:04

nadina73 1

10.08.2010, 14:27

ela ai incercat cu 33?

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille