Ciorba de fasole verde si fasole boabe

de MotanLaOale in Ciorbe, 5 Ian 2017 | 4437 vizualizari

 

Vazut la ANCA_RM si executat. Foarte buna a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 100 g sorici si oase de la costita afumata
  • 300 g fasole verde
  • 240 g fasole boabe rosie (conserva)
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde si fasole boabe:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Morcovii se curata si se taie rondele.

Albitura se curata si se taie cuburi.

Ardeiul se curata si se taie patratele.

Rosiile se spala si se toaca cubulete.

Fasolea rosie se scurge din conserva si se trece pe sub un jet de apa rece.

Fasolea verde se curata si se rupe bucati mai mici.

Intr-o oala, se pune uleiul, ceapa, zarzavatul, ardeiul, soriciul si oasele afumate si se calesc 5 minute.

Se pune apa, vegeta si se lasa la fiert 20 de minute.

Se pune fasolea verde si fasolea boabe si se mai fierbe 15 minute.

Se pun rosiile si se mai fierbe 10 minute.

Se gusta, se completeaza cu piper si sare, se pune verdeata tocata marunt si se mai lasa 2-3 clocote.

Se mananca calda cu ceapa rosie sau ardei iute.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde si fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu leustean