Ciorba de legume

de madi_marin in Ciorbe, 29 Mai 2010 | 5915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 dovlecei
  • 1 ceasca cu orez
  • 1 ceasca cu mazare
  • 1 ceasca cu fasole verde
  • 2 cartofi noi mari
  • 500 ml bors
  • sare piper
  • 300 g iaurt
  • marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Se pregatesc legumele : ceapa se toaca marunt, morcovii, pastarnacul si telina se rad pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei impreuna cu orezul spalat si scurs bine de apa, apoi se adauga apa cam 2 l si se lasa sa fiarba la foc mic.

Dupa aceea se adauga cartofii si dovleceii taiati cubulete, mazarea si fasolea verde si se mai adauga apa. Se  lasa sa fiarba cam jumatate de ora , dupa care se pun borsul si iaurtul. Dupa cateva clocote se potriveste gustul cu sare si se stinge focul. Se adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Teo 1

30.05.2010, 22:55

ce aglomeratie printre legume ! de-mi dau ele? o avere, vitamine si putere !

madi_marin 1

31.05.2010, 10:07

Teo....faci si versuri?....dragut....

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 11:01

foarte buna................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, acrita cu suc de rosii