Ciorba de legume cu zdrente de ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 23 Apr 2013 | 11025 vizualizari

 

Ingredientele folosite cat si cantitatea acestora, difera in functie de gusturi... puteti adauga orice va place!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • telina
  • 2 rosii
  • 1l bors
  • pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 ciuperci
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • bulion sau suc de rosii
  • sare si cimbru dupa gust
  • optional: 1-2 linguri cu ulei
  • verdeturi: patrunjel, loboda, leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu zdrente de ou:

Legumele tocate sau feliate, dupa bunul plac, se pun la fiert in 2 litri de apa. Cand dau intr-un clocot, doua, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si se fierb aproximativ 15 - 20 de minute la foc potrivit, avand grija sa nu se sfarame.  Potrivim de gust cu sare, punem borsul, uleiul si sucul de rosii sau bulionul, lasam sa mai dea intr-un clocot si adaugam apoi cele doua oua batute spuma (amestecand usor in ciorba). Se ia de pe foc si se adauga  cimbrul si verdeata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon