Ciorba de perisoare

de Angelina_Elena in Ciorbe, 24 Mai 2012 | 3885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 g carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • bulion
  • patrunjel verde(optional)
  • 2 lingurite maggy secretul borsului
  • sare
  • piper
  • aproximativ 3 l de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Dam morcovul pe razatoare iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si oul. Condimentam cu sare si piper si omogenizam. Din compozitia rezultata formam perisoarele (bilute cam cat o nuca). Intr-o oala punem putin ulei adaugam ceapa si lasa 2-3 minute la calit. Adaugam apoi morcovul, mai lasam putin sa se caleasca apoi adaugam bulionul, apa, sarea si lasam sa dea in clocot. Cand clocoteste adaugam rand pe rand perisoarele in oala si lasam la fiert.

Cand ciorbita este fiarta adaugam cele 2 lingurite de maggy secretul borsului, mai lasam sa fiarba 2 minute apoi stingem.

Ciorbita se serveste cu smantana, iar daca doriti puteti presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel