Ciorba de porc cu paste

de AnyCostescu in Ciorbe, 29 Iul 2014 | 9412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ardel gras
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 100 g paste penne
  • sare
  • piper
  • 1 lingura bulion
  • smantana pentru servit
  • ulei
  • 1 lingura usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu paste:

Carnea se spala, se taie cubulete si o punem la calit in putin ulei. O lasam circa 5 minute apoi adaugam apa, sare, foile de dafin si lasam sa fiarba ,

legumele se curata, se spala si se toaca dupa preferinta. Le punem la calit pana se inmoaie putin. Eu am adaugat o lingura de usturoi granulat peste ele in timpul calirii.

Dupa ce carnea a fiert, se completeaza oala cu apa( eu am facut intr-o oala de 3 l), adaugam legumele , pastele si fierbem totul pentru circa 20 minute.

La sfarsit adaugam bulionul si sare,piper dupa gust. oprim focul si adaugam patrunjel tocat.

Se serveste cu smantana si ardei iuti! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

AnyCostescu 1

29.07.2014, 13:04

nici eu nu am incercat pana acum cica spaniolii au multe supe de genul asta..si sa stii ca e chiar buna ciorba de carne cu paste de astea

robert_b 1

29.07.2014, 13:11

Rocsi 1

29.07.2014, 21:24

Gustoasa!

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza de Bruxelles