Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub presiune. Curatam legumele si le spalam. Morcovul si cartoful le taiem cubulete, iar ceapa o tacam fin. Punem toate legumele la fiert cu apa rece cat sa le acopere si un praf de sare. Cand legumele s-au inmuiat usor adaugam si carnea fiarta de pui impreuna cu zeama. Adaugam cuscusul, legumele deshidratate, sare si piper si mai fierbem 5 minute. Batem intr-un castron oul impreuna cu zeama de lamaie si turnam zeama fierbinte peste el batand continuu. Turnam compozitia in oala, omogenizam si oprim focul. Deasupra presaram patrunjelul verde.
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult