Ciorba de pui cu oua de prepelita

de Panacris in Supe/Ciorbe, 22 Sep 2012 | 6538 vizualizari

 

O ciorbita comuna, innobilata cu oua de prepelita!;)

 

INGREDIENTE

  • spinari de pui 2 bucati,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • legume ptr ciorbita ( morcovi, fasole verde pastai, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel ) 450 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel proaspat,
  • leustean proaspat,
  • boabe de corinadru 2 bucati,
  • foaie de daifn 1 bucata,
  • melci 50 g. ( paste fainoase).
  • oua de prepelita 20 bucati.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu oua de prepelita:

Spinarile de pui se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce au clocotit, se spumeaza si se adauga legumele, curatate si tocate marunt. Se asezoneaza de sare, coriamdru, foai de dafin si piper, lasandu-se la fiert cca. 30 de minute la foc mediu. Spre final se adauga pastele fainoase. Ouale de prepelita se sparg si se pun in supa clocotinda, lasandu-se la fiert, cca. 5 minute. Ciorbita se serveste fierbinte presarata cu verdeata tocata marunt si ardei iute dupa gustul fiecaruia. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)