Ciorba de rosii cu galusti de gris

de luminita_31 in Ciorbe, 15 Aug 2013 | 6878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 kg rosi
  • ulei
  • verdeata(leustean si frunze de telina)
  • 100g gris
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu galusti de gris:

Se curata legumele si se spala.Apoi tocam ceapa cu morcovul si le punem la calit cu un pic de ulei.Ardeiul gras impreuna cu cartofii se adauga dupa ce se calesc bine ceapa si morcovii.

Se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba pana ce cartofii se inmoaie .Intre timp se oparesc rosiile se cojesc de aceea pielita si se dau prin robotul de pasat.

Se fac galustile din cele 2 oua si gris; puneti si putina sare.

Se formeaza galustile cu lingurita si se adauga la legumele fierte,dupa ce au fiert galustile.

Se adauga rosiile pasate, se sareaza si se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu galusti de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu carne de porc