Ciorba de somon

de Bunica in Ciorbe, 13 Dec 2015 | 4993 vizualizari

 

Aseară când am venit din excursie, am scos din frigider un cap de somon și o coadă. Le pusesem gând rău de dimineață. Așa că m-am apucat de treabă!

 

INGREDIENTE

  • un cap+o coadă de somon
  • o ceapă mare
  • un ardei gras
  • un morcov mic
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o rădăcină țelină mică
  • o lingură fidea de orez
  • 200 ml suc de roșii
  • 200 ml borș
  • leuștean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de somon:

O oală de 3l în care am pus 2l de apă se pune pe foc.

Ceapa, ardeiul, morcovul, rădăcinoasele se curăță, se spală și se toacă mărunt si se pun in oala. Se lasa pe foc până legumele sunt aproape fierte.

Se adaugă sucul de roșii și se mai lasă să dea 2-3 clocote, apoi se pune borșul (clocotit în prealabil). Se lasă să dea 2-3 clocote și se pune fideaua.

După 5 minute se adaugă peștele și se lasă la fiert 5 minute. Se stinge focul și se lasă ciorba la răcorit, apoi se adaugă leușteanul spălat și tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Merisor 1

13.12.2015, 21:12

Buniiii, daca vedeam mai devreme veneam la masa

Catalina L 1

13.12.2015, 21:22

excelenta

Gicuta 1

14.12.2015, 09:00

O bunatate de ciorbita!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din carne de porc