Ciorba de stevie cu orez

de dariadeea in Ciorbe, 29 Apr 2013 | 8229 vizualizari

 

O ciorbita de primavara plina de savoare si vitamine

 

INGREDIENTE

  • 5 legaturi de stevie
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 1/4 telina
  • o legatura ceapa verde
  • 4 linguri orez
  • 2 oua
  • un iaurt(200 g)
  • o lingura ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie cu orez:

Mai intai am rupt coditele la frunzele de stevie,le-am spalat bine si le-am pus la scurs.

Am curatat si spalat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus in oala cu o lingura de ulei ca sa se inmoaie.Dupa ce s-au inmuiat am pus aproximativ trei litri de apa,un praf de sare si am lasat la foc mic sa fiarba.Dupa ce au fiert cam 10-15 min legumele am adaugat orezul si am lasat in continuare sa fiarba.Intre timp am tocat marunt stevia.Cand legumele si orezul sunt aproape fierte am pus si stevia si am mai lasat un pic sa fiarba.Cele doua oua le-am batut separat, iaurtul la fel dupa care le-am amestecat bine.

Cand au fiert toate din oala,am luat de pe foc si am turnat compozitia din iaurt si oua  si am amestecat foarte bine.Se mai lasa zece minute, dupa care se poate servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

dariadeea 1

30.04.2013, 15:45

multumesc tuturor

Corinuta 1

30.04.2013, 15:54

cred ca-i foarte buna!

jolygina 1

04.05.2013, 00:29

ce mult imi place ,tot timpul o pun pe mamaie sa-mi faca cand merg la tara

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza, o mancare savuroasa din legume