Ciorba de tarhon

de mimmi in Ciorbe, 16 Sep 2010 | 5503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cana orez
  • 1 buc costita afumata
  • tarhon proaspat
  • 3 cuburi de bors
  • sare,
  • piper,
  • vegeta
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de tarhon:

Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt (numai frunzele),se mai lasa putin la fiert si se adauga orezul spalat.

Cand s-a fiert si orezul se adauga oul batut amestecat cu smantana si se amesteca putin sa se faca zdrentele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Sylvia 1

16.09.2010, 20:05

6 note bestial arata

mimmi 1

17.09.2010, 20:14

Multumesc fetelor !
Este foarte buna ciorba aceasta !

Corinuta 1

19.09.2010, 18:30

n-am facut........da' n-arata rau, chiar tentant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu scarita afumata