Ciorba radauteana

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2010 | 6161 vizualizari

 

o bunatate, seamana f bine cu ciorba de burta.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept pui
  • 2 buc spate de pui
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • pastarnac
  • telina
  • radacina patrunjel
  • 200 g smantana
  • 3 galbenusuri
  • otet
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • cativa catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Carnea se spala si se pune intr-o oala in apa cu sare.

Se lasa sa dea cateva clocote, iar apoi se scoate, supa se strecoara,carnea se spala si se pune din nou la fiert, astfel ciorba va iesi limpede.
Se aduga si legumele.
Se lasa sa fiarba la foc mic cam 1 ora, pana cand carnea si legumele sunt fierte.
Dupa ce a fiert,  carnea se scoate pe un tocator si se lasa la racit.  Carnea se taie si se pune din nou in supa.

Separat se amesteca smantana cu galbenusurile si se pun si ele in oala. Atentie, oala sa nu fie pe foc altfel riscam sa se taie smantana. Dupa ce se incorporeaza smantana mai dam oala la foc pentru 10 min.
La final se aduga otetul, usturoiul dupa gust si sa nu uitam de verdeata.
Se serveste fierbinte si neaparat cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:03

nadina, s-a terminat in aceeasi zi, dar trebuie sa mai fac una zilele astea ca tare buna a mai fost

Teo 1

09.05.2010, 21:53

daca o repeti , tine cont si de mine !

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 22:08

o sa tin teo, chiar o sa o repet ca mi-a placut la nebunie, si o sa te invit la o portie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu carne de porc, o reteta traditionala gustoasa