Ciorbita de inimi

de cismaru_nicoleta in Supe/Ciorbe, 13 Mar 2011 | 4476 vizualizari

 

Pai aveam o caserola de inimioare si nu stiam ce sa fac...a iesit minunata,....o sa mai fac de acum incolo...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr inimioare pui
  • 3 morcov mari
  • un pastarnac
  • 1/2 ardei rosu si unu galben
  • 1/2 telina
  • cateva buchetele broccoli(ramase prin frigider)
  • sare,piper
  • o lingurita praf curry
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de inimi:

Legumele le-am curatat,spalat si pus la calit in 3 linguri ulei masline si 50 ml apa

Apoi am adaugat si inimioarele.am calit timp de 3-4 min dupa care am pus apa peste si am dat la fiert

Cand legumele au fost gata am pus sare si piper,curry si cateva frunze de leustean uscat...si gata,,,

Atat de rapida si de gustoasa...immmm

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

MVMih 1

28.03.2011, 16:00

Bun. N-am facut niciodata o asemenea ciorbita. Trebuie incercata.

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:29

imi plac inimile

MVMih 1

28.01.2012, 15:47

Gabytza...mergea si-o pipota pe acolo, dar Nicoleta poate a avut frica sa nu io mancam

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu galuste de faina