Ciorbita de praz

de jolygina in Supe/Ciorbe, 15 Aug 2010 | 3956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g praz
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • o felie de telina
  • 4 morcovi
  • 250g samantana
  • o cana de lapte
  • 2 galbenusuri de ou
  • marar ,patrunjel,leustean
  • 2 lingurite de bors magic

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de praz:

se spala legumele si se taie rondele prazul,morcovi iar ardeiul si telina se taie fasii subtiri

le calim intr-o lingura de ulei pana se inmoaie dupa care punem apa peste legume si lasam sa fiarba bine la foc mic ,

cand legumele au inceput sa se inmoaie adugam sare ,piper si borsul

amestecam separat galbenusurile cu samantana si laptele si turnam peste ciorbita si mai lasam sa dea in clocot 2 -3 min

luam oala de pe foc si adugam mararul,leusteanul si patrunjelul tocat marunt

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de praz" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os afumat de porc