Ciuperci la cuptor

de Panacris in Mancaruri de post, 7 Ian 2014 | 11017 vizualizari

 

Ciuperci, ciuperci și iar ciuperci! Cel mai bun înlocuitor al cărnii;) care e acceptat de Zmeii din dotare :))). Simplu și gustos!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 1000 g,
  • sare cu mirodenii a la Panacris (http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html),
  • ulei de măsline.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Pălăriile de ciuperci curățate se așează într-o tavă termorezistentă, se asezonează de sare aromată ( http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html), se stropesc cu puțin ulei de măsline și se dau la gătit în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 180 grade, neacoperit. Rapid, simplu și gustos. Se servesc ca atare sau ca și garnitură lângă alte preparate. Eu am servit cu mămăliguță ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

08.01.2014, 17:22

Mulțumesc Bucătărași pentru aprecieri!

Mihaela11_jo 1

09.01.2014, 20:49

Delicatese

Zamfira 1

17.01.2014, 22:26

Acestea sunt preferatele mele!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor