Ciuperci umplute la cuptor

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2014 | 12197 vizualizari

 

Cine refuza niste ciupercute cu de toate ?

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr sunca Praga
  • 200 gr cascaval afumat
  • 1 kapia rosu
  • codite de ceapa verde
  • 2 oua
  • 1 lingura faina alba
  • fulgi chili
  • ierburi de provence
  • ulei de masline
  • frunzulite de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se spala si se zvanta,se sareaza, se aseaza in tava cu folie de copt

Sunca , ardeiul si cascavalul se taie patrate/ cubulete .

Ouale se bat cu sare , faina alba ,ceapa verde tocata, fulgii de chili si ierburile aromate .

In fiecare ciuperca se repartizeaza cas, sunca ardei si putina compozitie cu ou .Stropiti cu putin ou .

Se dau la cuptor 10-15 min . pana ciupercile sunt patrunse si casul incepe sa se rumeneasca .

Seviti ciupercile ca aperitiv , cald sau rece .

Se pot servi si cu garnitura de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise (2)