Ciuperci umplute pane

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 18057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci,
  •  2 linguri pate ( de care preferi),
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare, piper,
  • 2 oua,
  • faina, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.

Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

28_andreea 1

19.11.2010, 14:04

o sa fac si eu ca arata foarte bine

28_andreea 1

19.11.2010, 14:05

5 fuci

vanilla 1

19.11.2010, 15:51

foarte interesant!!!am dat un fav ca vreau sa le incerc!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca presata si cascaval