Clafoutis de cirese

de cristeena20 in Prajituri, 21 Iun 2014 | 3048 vizualizari

 

O reteta preluata de la Timea . Multumesc:) A iesit super buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 1 vf sare
  • 1 vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 8 linguri de faina
  • 400 gr cirese
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis de cirese:

- Incingem cuptorul la 180 grade si ungem o forma de tarte cu unt.

- batem ouale cu un vf de sare si cu zaharul , apoi incorporam faina  si apoi laptele, amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. 

- Asezam ciresele fara samburi in tava de tarte , uniformizand pe toata suprafata apoi turnam compozitia din oua si lapte. Dam la cuptor pentru 30-35 minute si facem testul scobitorii. Cand se raceste se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar praf.

- Este un desert de vara cu multe cirese si racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

MOKUSKA 1

22.06.2014, 14:45

si noi vrem o felie!

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:59

Ce bunatate!

T I M E A 1

25.06.2014, 13:20

super! Ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu mure