Clesti crab pane, cu legume

de lia maria in Peste, 7 Iun 2010 | 12198 vizualizari

 

Un meniu rapid si simplu de realizat, sanatos si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250g clesti crab, congelati
  • 250g ciuperci
  • 600g broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 fir praz
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei de struguri
  • 200ml ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clesti crab pane, cu legume:

Legumele spalate si taiate dupa preferinta fiecaruia, le punem in steamer la fiert, pentru 40’.

Punem intr-o tigaie uleiul de palmier,la incins si prajim clestii pe ambele parti, asa congelati (nu necesita decongelare).

Se servesc alaturi de legume, pe care le saram ,piperam si stropim cu ulei de struguri si felii de lamaie.

Cantitatea de legume preparata este de 4 portii si eu am servit-o si cu pastrav prajit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Clesti crab pane, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

Sylvia 1

08.06.2010, 10:41

Chiar o sa caut, pe aici am vazut numai ceva conserva de crabi.

lia maria 1

08.06.2010, 14:44

Madi, sunt tare buni, defapt sunt numai carnita, fara gust puternic de peste si in afara de clesti (2 betisoare scurte), totul se papa

antoniaurdea 1

22.02.2011, 14:56

Ajutor! caut crabi congelati si nu gasesc nicaieri , in ce magazine din tara i-ati vazut.

multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor