Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde

de katty in Multicooking, 1 Sep 2021 | 2455 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 800 gr coaste miel
  • 150 ml vin roze sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • 3 catei de usturoi
  • boia dulce
  • 500 gr cartofi
  • 100 gr baby spanac
  • 2 linguri pesto verde
  • 1-2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde:

Punem coaste portionate intr-un vas cu capac si adaugam sare, piper, cimbru, oregano, usturoiul curatat si taiat felii, boiaua si vinul si amestecam bine. Punem capacul si dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional mai intoarcem coastele. Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia coacere pentru 1 ora si 30 de minute la 140 de grade. Cand aparatul s-a incalzit punem coastele cu tot cu vin. Pe la jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Pentru piureul verde curatam cartofii si ii taiem cubulete. Intr-o oala punem cartofii cu apa cat sa ii acopere dar sa nu ii depaseasca foarte mult. Adaugam putina sare, punem un capac si fierbem la foc mic 20 de minute pana cartofii sunt fierti si zeama a scazut aproape de tot. Punem spanacul si amestecam. Cand spanacul s-a inmuiat bine oprim focul. Mixam compozitia bine. Adaugam pesto si uleiul de masline si omogenizam.Potrivim de sare si piper. Servim coastele cu piure.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel coapte la Multicooker Crock-Pot cu piure verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune