Copac aperitive cu fructe

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 9633 vizualizari

 

am ales o alta varianta de a impodobii copacelul luat din primul salariu :D :))

 

INGREDIENTE

  • in primul rand avem nevoie de copacul aperitiv de la decorix
  • boabe de struguri albi
  • un mar
  • o piersica
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copac aperitive cu fructe:

Pt inceput  montam copaceleul.

Spalam fructele.

Marul si persica le taiem cubulete.

Trecem la impodobirea copacului:D

Infigem usor strugurii si cubuletele de mar si piersica in ramurile copacului, iar la baza punem alune.

Acest copac este de efect si cu siguranta musafirii vor fi uimiti si incantati de el.

Hai ca le-am facut reclama celor de la decorix, nu ca nu ar fi avut destula pe site :))

TIPS-URI

1

puteti folosii fructele care va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Copac aperitive cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Teo 1

01.10.2010, 21:08

parca e la mine in gradinita, pe masuta de modelaj !imi place !

nadina73 1

02.10.2010, 02:11

super l-am primit si eu,inca nu i-am facut porbasuper

Dana Cristea - pusikmea 1

03.10.2010, 08:24

va multumesc fetelor, intr-adevar e micut si putin instabil insa acum doar nu te plimbi cu el pe la vecini

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Arici tepos si fitzos aperitiv