Cotlet de porc cu bacon la slow cooker

de Bunica in Porc, 2 Ian 2022 | 2956 vizualizari

 

Nu am scos carnea s-o pun la macerat, asa am preparat-o la slow cooker crock-pot.
Nu ma asteptam sa iasa asa de frageda!

 

INGREDIENTE

  • o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g,
  • 5 felii cascaval
  • 5 felii bacon
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita rasa de piper macinat
  • 1 lingurita rasa de boia de ardei
  • 1 lingurita rasa de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu bacon la slow cooker:

Bucata de cotlet spalata si uscata cu servetele de bucatarie se portioneaza ( fara a strapunge carnea pana jos) in 6 felii.

Intr-un bol mic se pun condimentele agreate si o lingura de ulei.

Condimentele +uleiul se amesteca bine.

Fiecare bucata de cotlet se "maseaza" bine cu co condimente.

Intre bucatile de cotlet se pun cate o felie de bacon si una de cascaval.

Prin mijlocul introducem un bat de frigaruie pentru a nu se imprastia  baconul si cascavalul.

Ungem vasul de crok-pot cu putin ulei .

Punem bucata de cotlet in vas si acoperin cu capacul.

Pornim aparatul pe functia hott pentru 2 ore.

Se serveste cu garnitura si salata dorita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu bacon la slow cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos mediteranean