Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Bucataras Medi in Porc, 16 Iul 2010 | 12717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc . cotlet de porc
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 2-3 foi de dafin
  • piper boabe
  • coriandru
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline si sos de soia si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si coriandru.Se aseaza intr-o tava cu cateva boabe de piper, cateva foi de dafin , 2-3 linguri de ulei si 2-3 linguri cu apa.Cotletele astfel pregatite  se dau la cuptor si lasam pana cand sosul din tava scade bine astfel incat  cotletele sa fie ca si prajite.

Le-am servit alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:01

Si pe tine Laly, te astept..................

epurasha2bb 1

23.07.2010, 11:30

o reteta de te lingi pe degete!

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 19:08

daaaaaaaaaaaaaa,Epu.........si ce m-am mai lins.....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de otet balsamic