Crap la cuptor

de nilgun in Crap / Caras, 15 Iul 2013 | 5690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de crap
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • tarhon
  • 1 ceapa
  • zeama de lamaie
  • rozmarin
  • praf
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Prima data am taiat bucata de crap in bucatele mai mici si le-am pus intr-o cratita. Am turnat un pic ulei de masline peste, am pus sare, piper, zeama de lamaie si tarhon. Am lasat asa cam 20 de minute la frigider pana am pregatit legumele.

Intr-un vas yena, am pus pe rans carofii curatati de coaja si taiati rondele, ceapa taiata solzisori, rosii taiate cubulete si ardei tatati julienne. Cate 2 straturi din fiecare pe care le-am asezonat cu sare, piper, rozmarin. Peste am pus pestele si am introdus in cuptor la foc mediu pana ce s-a facut,

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

15.07.2013, 13:41

foarte bun si sanatos!

Sim0na 1

15.07.2013, 16:14

delicios!

nilgun 1

17.07.2013, 10:34

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor