Crap la cuptor cu sos de lamaie

de RuxyRux in Crap / Caras, 24 Feb 2011 | 10815 vizualizari

 

Pentru ca astazi aveam nevoie de o reteta deosebita de peste am ales reteta dragei mele Medi specialista in preparate de peste si-i multumesc pentru ca a iesit extraordinar de bun, nici nu am cuvinte sa descriu gustul ...e desavarsit!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati(fileuri) de crap
  • 2 lamai
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde  
  • patrunjel  
  • ulei de masline
  • boabe de mustar( eu am avut pudra)
  • oregano
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de lamaie:

Se aseaza pestele in tava se condimenteaza cu sare si piper se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu ulei de masline. Cealalta jumatate de lamaie o taiem cubulete mici si o asezam peste feliile de peste. Punem si putina apa si dam la cuptor.

Pregatim sosul de lamaie: taiem ceapa, usturoi, patrunjel si amestecam totul cu ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie, oregano si pudra de mustar. Cand pestele este pe jumatate facut( cam dupa 30 de minute), adaugam sosul peste peste si mai lasam inca 30 de minute.

Am servit cu garnitura de orez cu ceapa verde si marar o nebunie! Sarut mana pentru masa Medi scumpa mea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste "Inecat" in ciuperci si rosii