Creveti in aluat

de lilik in Fructe de mare, 9 Iul 2013 | 9998 vizualizari

 

Imi plac mult de tot crevetii si ii pregatesc in multe feluri,acesta este unul din ele si sunt grozav de buni.Sigur iubitorilor de fructe de mare vor placea mult si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua
  • 100 ml apa minerala rece
  • sare,piper
  • faina de grau dur
  • 400-500 gr creveti marisori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Curatam crevetii indepartand capul si crusta in care sunt imbracat i(lasati doar codita daca vreti) ,apoi cu un cutit facem o mica incizie in partea superioara si inlaturam intestinul,dupa care ii spalam si ii lasam la scurs.

Intre timp pregatim aluatul:

-batem ouale cu sare si piper,apoi adaugam apa minerala si faina pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,pe care il bagam in frigider pana la momentul folosirii.

Luam crevetii si ii trecem prin aluat,apoi ii prajim in ulei incins pana se rumenesc usor pe ambele parti,apoi ii scoatem pe hartie absorbanta.

Ii servim cu sosul preferat.(eu i-am servit cu sos roz)

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti in aluat