Creveti la gratar

de Bya Ralu in Peste, 5 Aug 2012 | 7020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg creveti proaspeti
  • ulei masline
  • vin rosu
  • boia dulce,salvie,piper
  • 2 catei de usturoi
  • putin grapefruit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la gratar:

Crevetii se clatesc cu apa rece,se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline,ii condimentam,stropim cu grapefruit si punem putin vin rosu si lasam la rece 1 ora.Se pun pe gratar,se lasa cca 10-15 minute,cand sunt rumeniti pe o parte se intorc.Se servesc cu sos tzatziki sau mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

22.08.2012, 12:12

multumesc ruxy
gabitza

jolygina 1

27.08.2012, 21:30

nu prea ma pricep sa ii mananc dar as manca

Bya Ralu 1

27.08.2012, 21:41

nu e greuse da doar crusta tare de deasupra jos si se papa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa norvegiana de peste