Cum se face sucul de rosii

de vasimur in Bulion, 23 Sep 2017 | 7408 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

23.09.2017, 19:48

deci ai la iarna de-un Bloody Mary

Noi nu folosim deloc sare si zahar, pun doar aspirina pisata la fiecare sticla si tine perfect cativa ani https://www.bucataras.ro/retete/suc-de-rosii-24568.html

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:53

Bag de seama ca te vrei premiant, ai intrat in priza....

RODIMUR 1

23.09.2017, 19:54

Explică-i ce înseamnă premiant...!

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:56

Nu explic nimic, ca nici eu nu stiam, m-am aruncat cu capul direct in zid si nu stiam de ce ma felicitau bucatarasii....

vasimur 1

23.09.2017, 20:00

Clementina, așa sunt ardelenii, le trebuie ceva timp până ce intră în priză... după aia sunt greu de oprit!

vasimur 1

23.09.2017, 20:06

Ina, de-un Bloody Mary am, chiar și de mai multe! Doar poza cu paharul este din cel de anul trecut.

Panacris 1

23.09.2017, 20:10

Bun, bun!

Bunica 1

23.09.2017, 20:54

E la pastrat pentru iarna!

vasimur 1

23.09.2017, 21:01

Mulțumesc pentru încurajări!

MotanLaOale 1

23.09.2017, 21:20

mirela0911 1

23.09.2017, 22:38

Ce culoare frumoasă are!

dantes 1

28.09.2017, 08:33

CorinaBran Mihalache 1

08.08.2018, 23:05

Se poate reduce timpul de fierbere daca lasati sucul rezultat la decantat. Apa se scoate cu un furtun subtire si sucul de rosii va fi mai consistent.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulion de rosii