Suc de rosii

de Ina in Conserve, 22 Aug 2011 | 6073 vizualizari

 

O reteta cu rosii de gradina - suc de rosii fara sare si fara zahar.

 

INGREDIENTE

  • rosii 
  • aspirina netamponata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de rosii:

Spalam rosiile , le taiem in sferturi/ jumatati si le dam prin separator. Cu sucul obtinut umplem sticlele , iar deasupra turnam cu grija praful obtinut prin pisarea a cate o aspirina pentru fiecare sticla de 500 ml. Capsam sticlele cu suc de rosii .


Intr- o oala larga asezam un prosop , apoi ordonam sticlele de suc de rosii astfel incat sa incapa cat mai multe ( nu le culcam ) . Turnam apa in oala pana la gatul sticlelor si sterilizam sticlele pentru cca 25-30 minute.


Scoatem sticlele cu suc de rosii din oala dupa ce apa s-a mai racit, pentru a evita spargerea acestora.


Sucul de rosii astfel preparat , fara sare, zahar si alte adaosuri , poate fi folosit la orice mancare , inclusiv de persoane care tin regim de sare.


Garantez mentinerea sucului pentru cca 3-4 ani. Eu il depozitez in beci si se pastreaza foarte bine, cativa ani.


 

TIPS-URI

1

Sucul de rosii nu se fierbe inainte de a fi pus in sticle, ci doar sterilizam sticlele, dupa ce am capsat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Ina 1

24.08.2011, 17:40

Diana, o sa mai fac Nu ne ajunge, ca-l bea Costel in loc de apa

Ina 1

24.08.2011, 17:43

Doreena, din pacate , partea cu sticlele in oala nu mi-a iesit ... Cand am transferat pozele mi-au aparut imagini goale cu mesajul "card error "
Sticlele se pun doar in picioare, iar apa la gatul sticlei, sa nu treaca de dop
Focul se lasa potrivit, nu mare, altfel risti sa-ti sara capacele

Ina 1

30.08.2011, 19:30

Gata, Doreena, dorinta ti-a fost indeplinita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Suc de rosii (Bulion)