Cum se face sucul de rosii pentru iarna

de farfuriavesela in Bulion, 3 Sep 2014 | 8897 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii pentru iarna. Urmariti reteta video chiar aici!!! http://youtu.be/rvA3-4IVQxs

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 2-3 tulpini si frunze de telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 crengute de busuioc
  • 2 crengute de cimbru
  • sare si zahar dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii pentru iarna:

Cum se face sucul de rosii pentru iarna. Spalam rosiile si le taiem mai mici, eu am avut numai rosii cherry asa ca nu le-am mai taiat si le mixam cu ajutorul blenderului, a robotului de bucatarie sau cu masina de tocat le transformam intr-o pasta subtire. Impreuna cu rosiile am mixat si telina si patrunjelul, apoi am trecut totul prin sita, astfel indepartez cojile si semintele si obinem un suc cu o consistenta mai fina, mai cremoasa.

Am pus la fiert sucul de rosii impreuna cu cimbrul si cu busuiocul, pana obtinem consitenta dorita, mai fluida sau mai groasa. Saram aproape de final si daca rosiile au fost mai acrisoare punem si cateva linguri de zahar, indepartam crengutele de cimbru si busuioc, care si-au lasat aroma, lasam cateva min sa respire.

Umplem borcanele sau sticlele sterilizate, cu sucul obtinul, acoperim cu o patura si lasam sa se raceasca, abia apoi borcanele isi vor ocupa locul pe raftul racoros din camara.

Am obtinut 6 litri de suc de rosii delicios, pe care la iarna il voi folosi cu mare placere pentru alte preparate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant