Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2018 | 4885 vizualizari

 

Scotch eggs merg de minune alaturi de diverse sosuri sau muraturi si pot fi servite atat calde cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 500 g de carne de carnat deja condimentata
  • faina si pesmet pentru crusta
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene:

Intr-o craticioara, pune apa cu sare la fiert. Cand aceasta a inceput sa dea fiarba, adauga cele 4 oua cu mare grija si lasa-le fix 4 minute si jumatate. Vrei ca interiorul sa ramana moale.


Dupa epuizarea timpului scurge apa fierbinte si adauga apa rece. Apuca-te sa decojesti ouale. Sparge coaja, curat-o putin si apoi trece oul inca o data prin apa – se va curata mult mai usor asa.


Bate cele doua oua crude cu ajutorul unui tel. Inveleste apoi ouale fierte in carne. Da-le prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Strange-le bine si adauga-le cu grija in tigaia cu ulei incins. Prajeste-le cam 10-12 minute pana se gatesc complet. Scoate-le pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi uleiul in exces.


Chiar iti doresc sa incerci aceasta gustare. Pe mine unul m-a cucerit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

28.02.2018, 06:25

Bune!

kytz 1

28.02.2018, 07:05

Numai bune de servit!

Rahela Velicu 1

28.02.2018, 08:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei