Aperitiv rece cu labaneh

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 4237 vizualizari

 

Acest "dip" este pe baza de labaneh, un iaurt concentrat foarte popular in lumea araba.
Este un mod foarte bun de a-i face pe copii sa consume vegetale.

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri labaneh ( iaurt concentrat)
  • 5 linguri iaurt natural
  • 1/2 pachet supa Maggi de ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 4-5 castraveti
  • 1 ardei verde
  • 1 pachet chipsuri de cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rece cu labaneh:

Se amesteca bine intr-un bol iaurtul , labaneh si supa de ceapa. Morcovii si castravetii se curata de coaja si se taie in jumatati sau sferturi; ardeiul se feliaza pe lung.


Se serveste sosul ( dip) astfel obtinut cu morcovii, castravetii, ardeiul sau chipsuri de cartofi. Este foarte usor de facut, aromat si aspectuos ca aperitiv rece.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rece cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mena29 1

17.11.2010, 22:18

Cu mare drag,am inteles ca locuiesti departe de noi si stiu cum e cand primesti ganduri bune si urari de acasa

vanilla 1

19.11.2010, 14:36

unde ai gasit supa Maggi de ceapa?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 20:34

La noi in Iordania se gaseste la toate supermarketurile: Carrefour, Safeway, C-Town

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si miez de lapte