Frittata cu ardei, dovlecel si paste

de oanapl in Fusilli, 5 Oct 2017 | 1134 vizualizari

 

Iată o rețetă rapidă care poate fi pregătită cu ce mai aveți prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • 5 ouă
  • 50 g smântână
  • ½  ardei gras roșu
  • 100 g șuncă de curcan
  • 1 dovlecel
  • 70 g paste fusilli
  • 100 g mozzarella ( sau cașcaval)
  • sare
  • piper
  • unt
  • 2 linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ardei, dovlecel si paste:

Pui apă cu sare la fiert într-o oală și când apa clocotește, pui pastele și le lași să fiarbă 5-6 minute, apoi le scurgi bine.

Tai șunca și dovlecelul cubulețe, iar ardeiul îl tai feliuțe.


Într-un bol, bați ouăle cu smântâna, cu puțin piper și sare după gust. Adaugi șunca, dovlecelul,ardeii și pastele și amesteci ușor. La final adaugi mozzarella dată pe răzătoarea cu ochiuri mari.


Ungi un vas termorezistent cu unt și îl tapetezi cu pesmet, apoi torni compoziția în el și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și lași frittata până când este rumenită deasupra și bine pătrunsă și în interior (aproximativ 30-35 de minute).

O lași să se răcorească și o servești simplă, cu o salată sau cu ce mai dorești.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ardei, dovlecel si paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ancutsa 1

09.10.2017, 15:12

Foarte buna!

oanapl 1

09.10.2017, 21:11

Bună idee Cleme!

oanapl 1

09.10.2017, 21:12

Vă mulțumesc tuturor de aprecieri!
Într-adevăr e o modalitate foarte bună de a face curățenie în frigider, Navidad!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata