Tarta cu pui si ciuperci

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2017 | 7856 vizualizari

 

,,Tarte si placinte rumenite si iscusite,,

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foitaj pufos de 300 g
  • friptură rece de pui (piept şi pulpă fără os mărunţite)
  • 200 g ciuperci champignon
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 gălbenuş mic +1 linguriţă de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pui si ciuperci:

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi ciupercile feliate şi se mai lasă pe foc câteva minute.

Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se pune compoziţia la răcit, apoi se adaugă caşcavalul ras şi ouăle.

Se pune foaia de aluat în tavă, se toarnă compoziţia, iar marginile se ung cu gălbenuşul frecat cu lapte.

Se coace la 190 grade C, pentru 25-30 de minute.

Se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftea Buzdugan