Pulpa de miel cu verdeturi

de Panacris in Retete Delikat, 7 Aug 2018 | 786 vizualizari

 

Anul acesta am avut miel cu 8 picioare =))) Adică 2 miei. Dacă tot s-a dat lansat provocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", am probat și carne de miel în combinație cu minunatele și sănătoase condimente. Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% naturale.

Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Pulpă de miel 1 bucată
  • Ulei de masline 1 lingură
  • Oregano Delikat ½ linguriță
  • Cimbrișor Delikat ½ linguriță
  • Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță
  • Sare de mare
  • Ciuperci champignon
  • Bere 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu verdeturi:

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.


Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.


De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.


După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumeint cca. 5 minute pe fiecare parte.


Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

merisor 1

08.08.2018, 11:42

Rocsi 1

08.08.2018, 20:15

Cat de bine arata!

Nepotii_si_bunica 1

10.08.2018, 21:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Crap cu pesto si legume