Conopida cu ardei si cascaval

de oanapl in Mancaruri de legume, 15 Oct 2017 | 9206 vizualizari

 

Fetiței mele îi place foarte mult conopida, motiv pentru care îi pregătesc destul de des, schimbând câte un ingredient, pe ici pe colo.

 

INGREDIENTE

  • 250 g conopidă
  • 70 g cașcaval
  • 4 ouă
  • ½ ardei gras roșu
  • 50 ml smântână
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingură de ulei (pentru uns tava)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ardei si cascaval:

Desfaci conopida și o fierbi în apă cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apă. Ungi cu ulei un vas și îl tapetezi cu pesmet. Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper.

 Speli ardeiul gras și îl tai felii.
Pui conopida amestecată cu feliile de ardei în vasul termorezistent (uns cu ulei și presărat cu pesmet)  și apoi adaugi ouăle bătute cu smântâna și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 25-30 de minute. Scoți vasul, adaugi cașcavalul dat pe răzătoarea mare și introduci vasul la cuptor pentru câteva minute, până se topește cașcavalul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ardei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

oanapl 1

16.10.2017, 14:34

dantes 1

19.10.2017, 11:11

Buna!

CornelDeica 1

26.10.2017, 15:37

https://www.avon.ro/magazin/radita
Magazin online AVON,
Ai un program prea incarcat?,
Nu ai timp la dispozitie pentru cumparaturi?,
Doresti sa faci o surpriza sau un cadou frumos unei persoane dragi, cunostinte sau ai o obligatie urgenta, vrei sa o onorezi?,
Intra, te rog pe linkul magazinului meu si poti sa iti faci cumparaturile urgent, avind satisfactia garantata. Multumesc,

https://www.avon.ro/magazin/radita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu sos grecesc de rosii