Bake Rolls

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2011 | 4310 vizualizari

 

Cu siguranta nu se compara gustul, sunt mult mai sanatoase si le putem pregati exact asa cum ne dorim!

 

INGREDIENTE

  • o paine bagheta,
  • 2-3 linguri cu ulei de masline 
  • condimente (usturoi, chili, tarhon, sare)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bake Rolls:

Taiem bagheta in felii subtiri. Pisam usturoiul cu uleiul de masline si condimentele pana obtinem o pasta omogena. Cu aceasta pasta ungem rondelele de paine. Le punem la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, pana cand se coc uniform.


Sunt delicioase servite cu un pahar de bere sau la ciorbe/supe.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Condimentele folosite sunt optionale si variaza in functie de gusturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bake Rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Miha 1

07.04.2011, 10:03

Am venit si eu, cica da Bunica o bere.

Dya Daniela Andrei 1

07.04.2011, 12:16

sa fie atunci!!!!!!!

mamaieelena 1

08.04.2011, 09:47

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine