Pasta de gogosari si ardei pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 25 Aug 2011 | 13169 vizualizari

 

Buna la iarna pentru ciorbe, tocanite, etc.

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • ardei capia
  • sare grunjoasa
  • ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari si ardei pentru iarna:

Se curata de cotor ardeii si gogosarii si se dau prin robot sau masina de tocat .

Se pun la foc mediu, cu putin ulei. Se lasa la calit aproximativ o ora. Se sareaza si apoi se adauga conservantul. Se amesteca bine si se ia de pe foc. Pasta rezultata se pune fierbinte in borcane curate, care apoi se intorc cu capul in jos pentru 5 minute. Se baga apoi repede in paturi si se lasa acolo, bine acoperite pana se racesc, adica, cam pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari si ardei pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lau 1

29.08.2011, 13:43

harnicuta

alinutzika 1

29.08.2011, 14:15

mionel 1

11.09.2011, 21:17

cantitati la gogosar si ardei ?

cite portii?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vegeta naturala