Cum se face sucul de rosii

de Ina in Conserve, 22 Aug 2011 | 9924 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii, o reteta cu rosii de gradina - suc de rosii fara sare si fara zahar.

 

INGREDIENTE

  • rosii 
  • aspirina netamponata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Spalam rosiile , le taiem in sferturi/ jumatati si le dam prin separator. Cu sucul obtinut umplem sticlele , iar deasupra turnam cu grija praful obtinut prin pisarea a cate o aspirina pentru fiecare sticla de 500 ml. Capsam sticlele cu suc de rosii .


Intr- o oala larga asezam un prosop , apoi ordonam sticlele de suc de rosii astfel incat sa incapa cat mai multe ( nu le culcam ) . Turnam apa in oala pana la gatul sticlelor si sterilizam sticlele pentru cca 25-30 minute.


Scoatem sticlele cu suc de rosii din oala dupa ce apa s-a mai racit, pentru a evita spargerea acestora.


Sucul de rosii astfel preparat , fara sare, zahar si alte adaosuri , poate fi folosit la orice mancare , inclusiv de persoane care tin regim de sare.


Garantez mentinerea sucului pentru cca 3-4 ani. Eu il depozitez in beci si se pastreaza foarte bine, cativa ani.


TIPS-URI

1

Sucul de rosii nu se fierbe inainte de a fi pus in sticle, ci doar sterilizam sticlele, dupa ce am capsat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Ina 1

24.08.2011, 17:43

Doreena, din pacate , partea cu sticlele in oala nu mi-a iesit ... Cand am transferat pozele mi-au aparut imagini goale cu mesajul "card error "
Sticlele se pun doar in picioare, iar apa la gatul sticlei, sa nu treaca de dop
Focul se lasa potrivit, nu mare, altfel risti sa-ti sara capacele

Ina 1

30.08.2011, 19:30

Gata, Doreena, dorinta ti-a fost indeplinita

mihaelar63 1

25.08.2020, 11:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

pe 26.09 la 20:29

RETETA RECOMANDATA
Suc de roşii