Desert biscuiti cu cacao

de gaby_gabytza in Dulciuri, 17 Ian 2020 | 2173 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun
 
reteta am luat-o de pe alt site *divainbucatarie*

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 esenta rom
  • 100 g iaurt
  • 150 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu cacao:


Incepem prin a amesteca faina, praful de sare si praful de copt. Separat am amestecat cacaua cu zaharul dupa care l-am rasturnat peste faina. Le amestecam pe toate pana se incorporeaza bine impreuna.

Separat amestecam uleiul cu iaurtul si esenta si le rasturnam peste compoztia de faina.

Incepem sa framantam si rezulta un aluat destul de lipicios dar nu-i nimic asa e el.

Rupem bucati mici din aluat si formam bilute sau le putem face orice forme dorim,fiecare cum ii place.

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pana se auresc un pic dedesupt.

Cca dupa 5 min la cuptor eu le-am pus deasupra la fiecare cate o bucatica de ciocolata dar asta e optional :D.


Ii lasam la racit dupa care ii pudram cu zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere