Desert negresa cu fistic si fructe

de Lau in Dulciuri, 18 Apr 2017 | 1932 vizualizari

 

Delicii pentru Paste

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata
  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • fistic
  • mango
  • banane
  • Decor:
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 20 g unt
  • fisctic
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu fistic si fructe:

Intr-un vas, adaugam ciocolata rupta bucatele, untul taiat cuburi si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste.

In alt vas, batem ouale cu zaharul, un praf de sare, pana ce isi dubleaza volumul, adaugam ciocolata, faina amestecata cu cacao, praful de copt si bicarbonatul stins in zeama de lamaie, esenta.

Amestecam bine cu o paleta si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra adaugam fructele, fisticul si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Cand s-a racit, o glazuram cu ciocolata topita impreuna cu untul si radem fistic sau decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu fistic si fructe" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec in doua culori