Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 16 Noi 2017 | 23778 vizualizari

 

Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
Un deliciu care dispare de pe farfurie cat ai bate din palme si care nici nu-i greu de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
  • 2 cani de apa minerala
  • 2 cani de zahar
  • 3,5 cani de faina
  • 6 linguri de cacao
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de visine
  • 100 gr nuca macinata
  • Glazura
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingura de ulei
  • 3 linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca:

Cum se prepara Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca

Intr-un bol amestecam faina, cacaua si praful de copt. In apa minerala dizolvam zaharul si o adaugam peste faina impreuna cu uleiul. Omogenizam bine compozitia si adaugam dulceata

  Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor, la 180 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.

   Intre timp, pregatim glazura. Intr-o cratita punem zaharul,cacaua, uleiul, apa si omogenizam bine, amestecam pana cand obtinem consistenta dorita.

   Turnam glazura peste prajitura. Cand s-a racit, presaram nuca macinata. Servim cu ice caffe latte sau ice tea.

Recomandam si cheesecake fara coacere

   Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce dulceata dorim.

2

In loc de nuca, puteti pune si fulgi de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

18.11.2017, 09:47

Delicioasa!

BDinu24 1

04.03.2018, 12:44

de ce nu se transmite gramajul la cana si dimensiunea tavii??

AnaSandu 1

08.07.2018, 16:53

apa minerala poate fi inlocuita de apa simpla------ - --

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce si capsuni