Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
Un deliciu care dispare de pe farfurie cat ai bate din palme si care nici nu-i greu de preparat.
Cum se prepara Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
Intr-un bol amestecam faina, cacaua si praful de copt. In apa minerala dizolvam zaharul si o adaugam peste faina impreuna cu uleiul. Omogenizam bine compozitia si adaugam dulceata
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor, la 180 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.
Intre timp, pregatim glazura. Intr-o cratita punem zaharul,cacaua, uleiul, apa si omogenizam bine, amestecam pana cand obtinem consistenta dorita.
Turnam glazura peste prajitura. Cand s-a racit, presaram nuca macinata. Servim cu ice caffe latte sau ice tea.
Recomandam si cheesecake fara coacere
Pofta buna!
1
Putem folosi ce dulceata dorim.
2
In loc de nuca, puteti pune si fulgi de cocos.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult