Desert papanasi

de -Licurici- in Dulciuri, 24 Mai 2020 | 3326 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci;
  • 200 g faina;
  • 3 linguri zahar;
  • 1 ou;
  • 1 plic zahar vanilinat;
  • esenta de vanilie;
  • coaja de lamaie si portocala;
  • 1/2 plic praf de copt;
  • un praf de sare;
  • ulei;
  • smantana;
  • dulceata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi:

  1. Branza de vaci se amesteca cu oul, zaharul, esenta si coaja de lamaie si portocala.
  2. Faina cernuta se amesteca cu un praf de sare si praful de copt, apoi se pun peste branza si se amesteca bine. 
  3. Aluatul obtinut trebuie sa fie elastic si moale.
  4. Se intinde pe o planseta tapetata cu faina si se taie cerculete de diametrul dorit, apoi se prajesc in ulei incins.
  5. Se rumenesc pe toate partile, apoi se scot pe un servetel de hartie, sa se elimine surplusul de ulei.
  6. Se sevesc cu smantana si dulceata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

deyutzky 1

25.05.2020, 00:56

Yummmmy ce mult imi plac! N-am facut demult, chiar mi-ai facut pofta. ))

abstract01 1

25.05.2020, 17:03

deliciosi

dantes 1

29.05.2020, 09:18

Deliciosi!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu gem - 900