Desert rapid

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Apr 2017 | 6208 vizualizari

 

Am facut niste eclere si mi-a ramas crema de la ele, asa ca am pus de un desert rapid...

 

INGREDIENTE

  • cca 12 piscoturi
  • visine pentru prajituri
  • siropul de la visine
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri cu zahar
  • 130 g mascarpone
  • 100 g frisca
  • pepite de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, pe baie de aburi, pana se ingroasa. Apoi, le amestecam cu mascarponele si frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in siropul de la visine, doar le scufundam cateva secunde.

Intr-un castron de sticla, asezam bucatele de piscoturi, din loc in loc visine, punem un start de crema, apoi piscoturi si visine, crema si tot asa pana terminam si crema si piscoturile. Deasupra presaram pepite de ciocolata.

Dam la rece si apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gateau au chocolat