Desert rapid cu biscuiti

de - Andreea - in Prajituri, 2 Aug 2013 | 53244 vizualizari

 

Desertul perfect pentru zilele calduroase de vara: un desert fara coacere cu biscuiti si budinca!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti simpli
  • 1 l lapte
  • 1 plic budinca ciocolata
  • 1 plic budinca vanilie
  • 4 linguri zahar

Pentru ornat:

  • frisca
  • ciocolata rasa ( alba si neagra)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu biscuiti:

Prima data facem budincile, deoarece au nevoie de timp pentru a se raci.

Punem intr-o craticioara praful de budinca de ciocolata, 2 linguri rase de zahar si putin cate putin adaugam laptele, amestecand in continuu. Punem pe foc mic, lasam 5 minute amestecand in continuare pana ce compozitia se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se raceasca.

La fel procedam si cu budinca de vanilie.

Invelim o tava patrata cu folie alimentara si asezam un strat de budinca de ciocolata. Apoi asezam un strat de biscuiti peste care punem un strat de budinca de vanilie. Terminam cu un strat de biscuiti.

Invelim cu folie si dam la frigider pana cand prajitura se intareste integral.

Cand e gata, dam la o parte folia de plastic, punem o tava deasupra si cu o miscare ferma si rapida rasturnam prajitura.

Ornam cu frisca si ciocolata rasa.

Se pastreaza mereu la frigider!

 

TIPS-URI

1

Biscuitii nu se insiropeaza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

- Andreea - 1

19.05.2014, 20:19

Andreea ...

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 20:59

si reteta asta merge la favorite ca se face foarte repede

- Andreea - 1

10.04.2016, 21:09

Noiinbucatarie...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Islere 8 Martie