Empanadillas cu nuci si miere

de sandytza in Dulciuri, 30 Oct 2009 | 5666 vizualizari

 

O reteta simpla de facut si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 10 cercuri de foietaj subtire de cca 10 cm diametru120 gr nuca macinata3-4 linguri miere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadillas cu nuci si miere:

Nuca macinata se amesteca cu mierea.
 
Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata .


Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.
 

Se prajesc in ulei pana se rumenesc.
 
Se scot pe un servetel sa se scurga uleiul si se presara zahar pudra.

TIPS-URI

1

Se pot face si in cuptor si el la fel de bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadillas cu nuci si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

sandytza 1

31.10.2009, 11:28

Miha se poate praji si in ulei. De ex empanadillas astea ca asa le numesc spaniolii numai in ulei le fac. Eu le mai fac si in cuptor ca sa nu ingrase atata.

sandytza 1

31.10.2009, 11:29

Se pot face si sarate . Eu mai fac cu ton si sos de rosii de ex.

adry88 1

19.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu portocala si mac