Escalop a la Zingara

de mihaelar63 in Vita, 16 Apr 2010 | 10505 vizualizari

 

in primul rand m-a incitat denumirea , dupa o scurta documentare am ales sa prepar doar ,, a la '' nerespectand suta la suta reteta originala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  pulpa vitel 
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 100 ml ulei
  • 300 gr ciuperci champignon brune
  • 300 gr cotlet afumat [ de casa ]
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri  pasta rosii
  • patrunjel verde

     

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop a la Zingara:

Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste usor .se scoate pe o farfurie alaturata .

In uleiul incins se pune  si se prajesc usor  2-3 minute cotletul taiat julien , ceapa tocata marunt si ciupercile feliate [ toate pregatite in prealabil ]

Se pune boiaua , pasta de rosii , usturoiul curatat si taiat feliute + o cana de apa .

Se aduga carnea de vitel si se fierbe cam 10-15 minute [ mai puneti apa daca e nevoie ]

 Am servit cu garnitura de orez simplu si salata verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a la Zingara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci