Faguri cu nutella

de Criss in Prajituri, 4 Mai 2016 | 6901 vizualizari

 

Nu sunt cele mai frumoase prajiturele, dar sunt foarte bune. De fapt e un fel de improvizatie, pentru ca nu am forma speciala pentru faguri ci le-am facut in aparatul pentru waffles. Se fac foarte usor si foarte repede si se pot umple cu crema preferata. Eu am preferat din comoditate dar si din lipsa de timp, sa le umplu cu nutella. 

 

INGREDIENTE

  • -3 oua
  • -6 linguri zahar pudra
  • -6 linguri lapte
  • -6 linguri ulei
  • -1 lingurita esenta de vanilie
  • -12 linguri faina
  • -1/2 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu nutella:

Toate ingredientele se pun intr-un bol si se mixeaza 2 minute si cam asta e tot. Nici ca se putea ceva mai simplu. :) Placile aparatului de waffles se ung cu putin ulei. Eu le-am uns cu o pensula.

Se porneste aparatul si se lasa cateva minute sa se infierbante, apoi cu o lingurita se pune aluat in cele doua patratele, se inchide capacul, se lasa aproximativ un minut dupa care se scot fagurii.|Trebuie sa aiba o culoare aurie.

Se procedeaza la fel pana se termina tot aluatul, apoi fagurii se lipesc doi cate doi cu crema nutella, se pudreaza cu zahar si se servesc cu o cafea fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Ela68 1

04.05.2016, 20:57

ma imbie sa-mi cumpar si eu aparat ;

Criss 1

05.05.2016, 07:44

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:54

yammmii

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita