Felioare de franzela cu mousse de ton si salam

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2013 | 3807 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun,cel mai mult imi place sa le mananc cu castraveti murati,cred ca sunteti de acord cu mine,merge numai bine cu muraturi.Cand nu e timp de bucatarit seara si ai numai o cutie de ton in dulap asta e reteta potrivita.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o franzela
  • o cutie de ton
  • 150 gr branza Philadelphia sau tofu taiat cubulete
  • ulei de masline
  • putina sare
  • un strop de lamaie
  • un strop de otet negru
  • cateva felii de salam uscat
  • fistic macinat mai gros
  • rosii si muraturi daca vrem si avem..
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felioare de franzela cu mousse de ton si salam:

Am taiat franzela felioare mici si asezat pe farfurie.

Am desfacut cutia de ton si am scurs uleiul. Am pus in mixer cu branza, putin ulei, putin otet, zeama de lamaie o lingura si am mixat pana a devenit crema mai densa. Am scos intr-un bol si am gustat de sare si piper.

Am asezat cu cutitul peste feliile de franzela, am decorat cu o bucatica de salam uscat si fistic macinat mai gros.

Am servit cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felioare de franzela cu mousse de ton si salam" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton